Ruben ja rouva Mallamudin tapaus

Ruben, hänen pikkusiskonsa Lisa ja heidän vanhempansa asuvat erikoisen rouva Mallamudin naapurissa. Hän on hyvin sulkeutunut ihminen, eikä ole naapuriensa kanssa tekemisissä. Ruben on kuullut hänen puutarhastaan jotakin erikoista ääntä ja aikoo ottaa selvää mistä on kyse.

Lepatus tai kahina, se oli aivan tässä näin, ja Ruben kuulosteli ääntä vielä viimeisen kerran tietämättä sen alkuperää. Kahina tuntui voimistuvan ja heikkenevän tuulenhenkäysten tahdissa.

s. 22

Rouva Mallamudin puutarhasta kuitenkin lakkaa kuulumasta outoa ääntä, minkä vuoksi Rubenin mielenkiinto mysteeriä kohtaan kasvaa entisestään. Hänen pyrkiessä selvittämään asiaa, ikkunalla valvovat kymmenen kiinalaista posliininukkea alkavat särkyä yksi toisensa jälkeen. Mitä kummaa talossa oikein tapahtuu?

Netta Walldénin Ruben ja rouva Mallamudin tapaus aloittaa Rubenin tutkimuksia -nimisen sarjan. Tarina on kirjoitettu mielenkiintoa herättäväksi ja lukemista onkin pakko jatkaa luku toisensa jälkeen, jotta saisi tietää mitä ihmettä rouva Mallamud puuhaa. Lukujen lyhyyden vuoksi kirja onkin humpsahtanut loppuun tuossa tuokiossa! Sopii siis hyvin lukemaan oppineille lapsille, jotka haluavat alkaa lukea lukukirjoja, mutta pitkät luvut eivät vielä houkuttele.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s