Blogista

Kallellaan kertomuksiin on kurkistus Jyväskylän kaupunginkirjaston lastenkirjastotyön tekijöiden kirjahyllyyn. Vuoden mittaan hyllyyn kertyy monenlaisia kertomuksia: kirjoja, pelejä, elokuvia sekä musiikkia – pääosin kirjaston lasten ja nuorten kokoelmista. Jotkut kertomuksista herättävät suuria tunteita, toiset jättävät laimeamman jäljen. Joka tapauksessa, kertomuksiin ollaan kallellaan.  Tervetuloa mukaan – ja kirjastoon!

Kirjastomyyrä
Myyrä tervehtii asiakkaita pääkirjaston uutusosastolla. Myyrä ottaa kaikki asiakkaat iloisesti vastaan!

Iiris
Moi! Työskentelen lasten ja nuorten palveluissa. Pidän kirjoista, joissa oivalletaan uutta, nauretaan ja ihmetellään elämää. Parhaita ovat kirjat, joihin uppoutuessa ajantaju häviää – hetken olen joku toinen jossain muualla. Mitä seikkailuja saakaan kokea, kun heittäytyy tarinaan!

Hanna-Leena
Työssäni puuhastelen lasten ja nuorten palvelujen parissa. Tykkään lukea kirjoja, joissa on mukana jännitystä ja seikkailua. Sydämeni sykkii tarinoille, jotka kuvaavat lasten ja nuorten arkea – iloineen ja suruineen. Niitä suosittelen myös aikuisille!

Katri
Työssäni minut voi kohdata lasten ja nuorten osastoilla. Tykkään tarinoista koska niiden kautta voi kokea ja oppia niin paljon enemmän kuin muuten pystyisi. Innostun sanoilla leikkimisestä ja siitä, että saan nähdä maailmaa jonkun toisen silmin.

Jyväskylän kaupunginkirjasto
Vapaudenkatu 39-41. 40100 Jyväskylä