UglyDolls

Uglyvillessä asuu paljon erivärisiä ja -muotoisia pehmoleluja. Heidän elämänsä on iloista ja kaavamaista, mutta Moxylla on yksi haave, joka ei Uglyvillessä tule toteutumaan. Hän haluaa päästä ”oikeaan” maailmaan etsimään oman ihmislapsensa, jolle hän voisi olla tärkeä lelu. Moxy rakastaa elämäänsä Uglyvillessä, mutta hän rakastaa unelmaansa enemmän ja aikookin lähteä ystävineen etsimään ”oikeaa” maailmaa.

He löytävät Perfection-nimisen kaupungin, jossa nuket opiskelevat tullakseen täydellisiksi protokollan mukaisiksi leluiksi. Kaupunkia johtaa Lou, jota kaikki ihailevat, mutta onko Lou niin täydellinen kuin antaa itse ymmärtää?

UglyDolls on viihdyttävä ja värikäs elokuva. Se sisältää paljon lauluja, jotka tuo elokuvaan moninaisuutta. Elokuvassa esiintyy vahvasti täydellisyydentavoittelu ja sen myötä tärkeä sanoma: kukaan ei ole oikeasti täydellinen. Kaikki ovat loppujen lopuksi epätäydellisiä, mutta silti täydellisiä omina itsenään. Siitä tulikin mieleen brittiläisen laulajan Anne Marien biisi Perfect to me, joka kiteyttää hyvin tämän sanoman :

I’m okay with not being perfect,
’Cause that’s perfect to me.

Anne Marie: Perfect to me

Katso elokuvan traileri alta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s