Kadonneen arkin metsästäjät

Finny on erikoinen, pörröinen otus. Häntä isänsä kanssa kutsutaan pesätti-nimiseksi olennoksi, koska he ovat erittäin hyviä rakentamaan pesiä – he muuttavat usein, minkä takia siitä on tullut taitolaji.

On tulossa suuri tulva, jonka vuoksi eläimet ovat rakentaneet arkin pelastuakseen. Laivan kapteenina toimii uljas leijona, joka toteaa, että Finny ja hänen isänsä ovat liian omituisia saadakseen paikkaansa laivasta. Finnyn isä päättää saada itsensä ja poikansa kyytin millä keinolla tahansa.

Laivaan päästään, ja se lähtee, mutta jotakin kummaa tapahtuu ja Finny tipahtaa laivan kyydistä Leah-nimisen kärmyn kanssa. Finny ja Leah yrittävät päästä takaisin laivan kyytiin. Siitä alkaakin seikkailu, joka on täynnä vaarallisia otuksia ja tilanteita.

Kadonneen arkin metsästäjät on julkaistu vuonna 2014. Kuten lastenelokuvissa yleensä, tässäkin on kyseessä ystävyyden tärkeys. Leah on itsenäinen kärmy, joka aikoo pärjätä yksin elämässä ilman ystäviä. Finny taas on kaivannut ystäviä aina, mutta heidän löytäminen on ollut hankalaa jatkuvan muuttamisen takia. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita täynnä oleva elokuva viihdyttää koko perhettä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s